Bryggerier og fødevareproduktion

Minimér risikoen for bakterieudbrud, krydskontamineringer og skimmel.

I produktionshaller, pakkerier og kølerum er overflader og touch-points, som f. eks.dørhåndtag, touchskærme (telefoner, computere, styringspulte til maskiner), arbejdsborde, opbevaringsreoler, mm. særligt udsatte områder i forhold til overførsel af skadelige mikrober. De er ofte potentielle kilder til overførsel af bakterier og vira imellem fødevarer og fra personale til fødevare. 

Behovet for at rengøre og desinficere har aldrig været større end i dag, hvor vi kæmper mod vira og multiresistente bakterier.

Endvidere kæmper mange fødevarevirksomheder og bryggerier med skimmel og lugtgener.

Vi kan hjælpe jer med at finde løsninger på hygiejne, lugt- og skimmelproblematikker.

Sammen med jer finder vores rådgivere den optimale hygiejneløsning til jeres virksomhed. 

Fødevarer
pexels-elevate-1267348-2
Ørbæk-før3Ørbæk-efter
TiOMOULD

En mere effektiv og miljøvenlig rengøringsløsning

En effektiv overfladebehandling med TiOMOULD danner en usynlig hinde, og har en lang række fordele.

Ørbæk bryggeri gik fra skimmelfyldte vægge til rene og flotte produktionslokaler, med en mere skånsom metode for miljøet.
(Se billedet for resultatet før og 9 mdr. efter coating med TiOMOULD)

0%

Reduktion af skimmel

0%

Forhindring af opbygning af skimmel

Konstant reduktion af uønskede bakterier

Slidstærkt og effektivt i op til et år

Sundere indeklima

Produkterne er baseret på bionedbrydelige rengøringsmidler, der giver forbedret arbejdsmiljø

100% bionedbrydelige rengøringsprodukter